Rocki kanadalasest keskmängija kaaluks Eesti kodakondsuse võtmist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildistatud 26. oktoobril 2009.
TÜ/Rock alistas kodus Balti liiga mängus Läti klubi Liepajas Lauvase 64:60 (pildi Rocki mängija Scott Morrison ja Liepaja Klavs Ansons korvi all koha eest võitlemas).
Pildistatud 26. oktoobril 2009. TÜ/Rock alistas kodus Balti liiga mängus Läti klubi Liepajas Lauvase 64:60 (pildi Rocki mängija Scott Morrison ja Liepaja Klavs Ansons korvi all koha eest võitlemas). Foto: Sille Annuk / Postimees
Balti korvpalliliiga kodulehekülg intervjueeris novmbrikuu parimaks mängijaks valitud Tartu Rocki keskmängijat kanadalast Scott Morrisoni.

Rocki keskmängija tunnistas, et pakkumise korral oleks ta võib-olla nõus võtma ka Eesti kodakondsuse ning loobuma Kanada omast.

«Ma kaaluksin seda tõsiselt,» sõnas Morrison. «Mulle meeldib olla kanadalane, kuid Eesti eest mängimine avaks mulle Euroopas väga palju uksi ja see oleks positiivne.»

Samas avaldas Morrison lootust, et tuleval suvel õnnestub tal pääseda Kanada rahvuskoondisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles