Justine Henin tõrjub laimavat süüdistust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Belgia tennisist Justine Henin-Hardenne tõrjub laimavat süüdistust, nagu alistanuks ta USA lahtiste meistrivõistluste finaalis kaasmaalase Kim Clijstersi tänu dopingule.

Henin-Hardenne ütles Brüsselisse saabumisel, et tal pole iial tekkinud kiusatust võtta keelatud aineid. «Mu ainus doping on töö. Olen valmis käima ükskõik missugusel testimisel ükskõik millal tõestamaks, et mu keha on puhas.» Henin-Hardenne'i suhtes esitas kahtlusi rivaali Clijstersi isa Leo, kes avaldas imestust, et ta on ebatavaliselt ruttu muutunud kehaliselt tugevaks. Henin-Hardenne'i treener Carlos Rodriguez pidas Leo Clijstersi esitatud laimavat süüdistust kadeduseks. «Vannun oma kahe poja nimel, et Justine pole iial kasutanud keelatud aineid,» lausus juhendaja. «Justine on Kimist parem ja võidab temast sagedamini,» märkis Rodriguez. «Justine on muutunud kuue kuuga tugevamaks. Ta töötab väga visalt, aga ta pole erand. Ka teised mängijad, kaasa arvatud Kim, treenivad lihaseid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles