Viisakas röövel nõudis noaga ähvardades poemüüjalt raha

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Teisipäeva õhtul sisenes tundmatu mees Kuressaares Kauba tänaval asuvasse poodi ja nõudis müüjale nuga näidates raha.

«Ta tuli uksest sisse, vanust kindlasti alla 20, viks ja viisakas ning rääkis eesti keeles,» kirjeldas müüja noormeest, kes teisipäeva õhtul poodi sisenes ja oma nägu varjates müüja käest raha nõudis, kirjutas Oma Saar.

«Uskumatu, et Kuressaares midagi sellist võiks juhtuda, selline aasta lõpp jääb eluks ajaks meelde,» ohkas leti taga röövliga vastamisi seisnud naine, kes esimese ehmatusega arvas, et tegemist on naljaga.

Kui naine telefoni haaras, ehmus röövel aga niivõrd, et krabas selle müüja käest ära. Vapper müüja ei kaotanud pead, haaras enesekaitseks koti ja hakkas sellega sissetungija poole vehkima. Röövel põgenes uksest välja, telefon kaasas.

Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust röövimise paragrahvi alusel ning kurjategija tabamise ja süüdimõistmise korral võib kohus talle mõista kuni viieteist aasta pikkuse vangistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles