Salakaubavedajad pildusid Narva sillalt suitse Eestisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse sild Narvas.
Sõpruse sild Narvas. Foto: Liis Treimann

Piirivalvurid tabasid kaks meest, kes viskasid Narva sillalt alla kotte sigarettidega.

Kolmapäeval märkas Narva maanteepiiripunktis valves olev piirivalvur, et sillalt visati alla spordikott, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja. Piirivalvur pidas sündmuskohal kinni 1981. aastal sündinud mehe.

Kõigest 20 minutit hiljem märkas sama piirivalvur, et sillalt visati alla järjekordne spordikott. Sel korral peeti sillal kinni 1990. aastal sündinud mees.

Tolliametnikud ja piirivalvurid leidsid mõlemad kotid Narva jõe kaldalt. Ühes kotis oli 6440 tükki ehk 322 pakki sigarette, teises 5000 tükki ehk 250 pakki Venemaa maksumärkidega sigaretti.

Kinni peetud kotipildujad anti üle Ida maksu- ja tollikeskuse Narva tollipunkti ametnikele. Meeste suhtes alustati väärteomenetlust, mis näeb antud rikkumise eest ette kuni 18 000 krooni suuruse trahvi.

Politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri piirivalvebüroo Narva maanteepiiripunkti juhi Jaanus Lumiste sõnul tuleb sarnaseid juhtumeid ette sageli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles