Kummaline korvpallimäng: kolmekesi mänginud võistkond kaotas 44:163

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Achmadschah Zazai
Achmadschah Zazai Foto: artlanddragons.de
Saksamaa korvpallimeistrivõistluste tugevuselt teises liigas toimus viimases voorus kummaline kohtumine, kus Karlsruhe meeskond alistas koduväljakul 163:44 Freiburgi.

Haigustest räsitud Freiburgi meeskond alustas kohtumist viiekesi, kuid pärast seda, kui mäng oli kestnud üks minut ja 30 sekundit olid sunnitud kaks meest veel väljakult lahkuma. Seega mängis Freiburg peaaegu terve kohtumise vaid kolme mehega, kirjutab Eurobasket.

«Meie meeskonnas olid kümme meest haiged ning me soovisime kohtumise edasi lükata, kuid Karlsruhe ei saanud seda majanduslikel põhjustel teha,» sõnas Freiburgi mängija Achmadschah Zazai, kes oli üks kolmest mehest, kes terve kohtumise kaasa tegi.

Zazai arvele jäi 26 punkti ning lisaks temale tegid Freiburgi poolele skoori ka samuti 40 minutit väljakul rassinud Tobias Tessmann ja Constantin Herdrich, kelle arvele jäi vastavalt 11 ja seitse punkti. Karlsruhe poolel said samal ajal mänguaega kokku üheksa meest.

Esiliigas 16 meeskonna konkurentsis 14. kohta hoidev Freiburg ei saanud vastastele ka loobumiskaotust anda, kuna siis oleks nad tabelisse kirja saanud 0 punkti, kaotuse eest märgitakse teatavasti tabelisse üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles