Anvelt: vene valijad on arutelust maailmavaate üle ära lõigatud

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide valimispidu.
Sotsiaaldemokraatide valimispidu. Foto: Toomas Huik / Postimee

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Tallinna linnapeakandidaat Andres Anvelt leiab, et vene valijad hoitakse maailmavaadet ja poliitkultuuri puudutavatest aruteludest eemal ning kõik on taandatud hirmutamisele, et kui Keskerakond võimu kaotab, hakatakse venelasi represseerima.

See, et vene valijaskond taas valdavalt Keskerakonda toetas, on Anvelti hinnangul mitte ainult sotside, vaid kõigi parteide möödalaskmine, vahendas ERR Uudised.

«Oleme seda püüdnud ja oleme ka midagi saavutanud selles vallas, aga kui lauale lüüakse hirmutamiskaart, siis kahjuks see annab tagasilöögi. Ei ole meil sellist meediaimpeeriumi võtta, kus hommikust õhtuni püütakse komposteerida ajusid ja rääkida inimestele, mis kõik võib juhtuda, kui tänane võim ei jätku,» nentis ta.

Anvelt tõi välja, et viimastel päevadel ilmusid nii sotsiaalmeediasse kui ka PBK telekanalisse jälle pronksiöö kaadrid ning räägiti, kuidas see kõik hakkab toimuma vaat et iga päev, kui Keskerakond ja Edgar Savisaar kaovad võimult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles