Mäggi: poliitikud kardavad getopiirkonda – Lasnamäed

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe.
Lasnamäe. Foto: Peeter Langovits

Suhtekorraldaja Janek Mäggi võrdles valimiste kontekstis Lasnamäge getopiirkonnaga, kuhu mõni erakond ei taha minna, tema sõnul ei olnud ka mitmel erakonnal toodet, mida vene valijatele müüa.

«Eestis on tekkinud getopiirkonnad, kuhu pintsakuga ja lipsuga inimesed minna ei taha ja kõik tundub vastik, minu arvates Lasnamäe valimiskaotus, mida võib mitmele erakonnale nina alla hõõruda, tulenes sellest, et nad ei taha nende inimestega kokku puutuda, nad kardavad neid, natuke selline tunne oli kui kuulasin jutte, mida Lasnamäest ja venelastest arvati,» rääkis Mäggi ETV saates «Vabariigi kodanikud».

Riigikogu liige Deniss Boroditš märkis, et küsimus on tegelikult laiem - terves mitte-eestlaste segmendis. «Kõikidel valimistel räägitakse, et meil Tallinnas on justkui pool elanikkonnast mitte-eestlased ja me võiks nendega tegeleda, meil on ju üks linn, me elame ühes riigis ja meie kõigi huvides on, et linn oleks hästi arenev ja korras, sama on ka riigi puhul,» rääkis ta.

Mäggi omakorda tõdes, et marketingis on toodet ka vaja ja mitmel erakonnal seda vene valijate jaoks ei olnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles