Nädalavahetusel toimub Tallinnas ilumess

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Baltic Expo Beauty

Alates tänasest, 30. aprillist kuni pühapäeva, 2. maini leiab Saku Suurhallis aset rahvusvaheline ilumess Baltic Expo Beauty, kus külastajatel on võimalus konsulteerida jumestajate, juuksurite, küüne- ja ripsmetehnikutega.


Messil esitletakse iluvaldkonna uudiseid ja viimaseid saavutusi. Projekti Baltic Expo Beauty Eesti peakorraldaja Leelo Sui sõnul toimub sellelaadne üritus Eestis esimest korda.

«Mess on huvipakkuv nii ilumaailmas tegutsevatele spetsialistidele kui ka tavakülastajatele - kõigile, kellele meeldib enda eest hoolitseda ja näha välja kaunis, särav ja terve. See on võimalus saada ilu- ja tervisealaseid teadmisi, tutvuda uute tootebrändidega ning viia ennast kurssi hooaja ilutrendidega,» sõnas Leelo Sui.

Messil esitletakse tooteid enam kui 200 kaubamärgilt, nende seas Cutrin, Matis, Darphin, Decléor, Carita, Gatineau, Swiss Perfection, Babe, Algologie, OPI, CND.

Messi raames toimuvad konkursid ja kutsevõistlused jumestajatele, juuksuritele, küüne- ja ripsmetehnikutele. Üldarvestuses oodatakse 80 osavõtja kaasalöömist.

Üritusi ja show-programmi juhib tuntud stilist Ženja Fokin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles