Elron on valmis hüvitist maksma

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 1. jaanuarist teenindab kaugemaid rongiliine Elron.
Alates 1. jaanuarist teenindab kaugemaid rongiliine Elron. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Elron on valmis Rapla-Tallinn rongiga sõita soovinutele, kes pidid näiteks taksot kasutama, hüvitist maksma.

Nimelt ei teadnud rongijuht möödunud neljapäeva hommikul, et ta peab liinile minema, kirjutab Õhtuleht. Rongi asemel saadeti liinile asendusbuss, mille juht ei tundnud korralikult teed. «Juhul, kui mõni reisija kasutas taksoteenuseid, oleme valmis need hüvitama,» kinnitas AS Eesti Liinirongid infospetsialist Raili Maarja Mänd.

Elroni kodulehel seisis, et erakorralise olukorra tõttu ei väljunud neljapäeval Tallinnast 6:31 rong Raplasse. Raplast ei väljunud rong kell 8:37 Tallinnasse.

Elroni müügi- ja arendusjuhi Norbert Kaareste sõnul oli teade avaldatud kodulehe avalehel. Rapla-Tallinn ärajäänud väljumist teenindasid kaks asendusbussi. Reisid jäid toimumata eriolukorra tõttu. «See puudutas meie töökorralduslikku poolt üleminekul aastavahetuse eriplaanist tavapärasele liiklusplaanile,» jäi Kaareste napisõnaliseks. Igatahes rongijuhtide puudust Elronil Kaareste sõnul ei ole - palgal on  üle 80 rongijuhi, mis olevat piisav arv kõigi väljumiste teenindamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles