Stavropoli kuues mõrvas kahtlustatakse kolme meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pommirühma liikmed ja tuletõrjeautod Stavropolis.
Pommirühma liikmed ja tuletõrjeautod Stavropolis. Foto: SCANPIX

Stavropoli krais korraldatud mõrvaseerias kahtlustatakse kolme Kabardi-Balkaariast pärit meest, kirjutab Kommersant Online.

Tagaotsitavateks on kuulutatud Anzor Margušev (32) ja tema noorem vend Artur Margušev (23) ning 25-aastane Vadim Šogenov. Uurijate oletusel oli neil ka kaasosaline, kuid tema isikut pole tuvastatud.

Varem oli kahtlustatavad kuulutatud tagaotsitavateks ühe teise tapmise ja relvade illegaalse omamise tõttu. Nüüd otsitakse seltskonda lisaks eelpool mainitud kahele punktile ka korrakaitsejõudude töötaja elule kallalekippumise tõttu.

Kommersandiga rääkinud eksperdid rääkisid, et Marguševid ja Šogenov liiguvad Nogai Stepi nime kandnud jõugu jälgedes. Aastal 2013 lasti osa selle liikmeid maha, ülejäänuid karistati 22-25 aasta pikkuse vangistusega.

Nogai Stepi liikmed tapsid taksojuhte ja jätsid nende autodesse lõhkeseadeldisi.

Mõrvaseerias, mis viidi teoks ööl vastu 8. jaanuari, kaotas elu kuus meest. Nende seas on vähemalt kaks taksojuhti.

Korrakaitsejõud kehtestasid seetõttu terrorismivastase operatsiooni režiimi nii Kirovi kui Predgornõi rajoonis. Mõlemad piirnevad Kabardi-Balkaaria Vabariigiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles