Eesti meeskond pidi EMil teatesõidu katkestama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avavahetust sõitnud Martin Remmelg.
Avavahetust sõitnud Martin Remmelg. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti meeskond sai täna Nove Mesto EMi viimaseks alaks olnud meeste 4 x 7,5 km teatesõidus 15. koha, kuigi pidi võistluse katkestama.

Avavahetusest tuli nelja varupadruni abil kõik märgid tabanud Martin Remmelg kümnendana ja kaotas sõidu liidriks asunud Austriale 36 sekundiga. Teises vahetuses pidi Jan Treier sõitma ühe trahviringi ja Eesti langes 12. kohale (+2.40,3). Ka Eesti kolmanda vahetuse mehel Jaan Koolmeistril tuli käia ühel trahviringil ja enne viimast vahetust oli Eesti 14. (+ 5.35,3). Ankrumeheks olnud alles juuniorieas Kermo Sikk pidi esimese tiiruskäigu järel samuti sõitma trahviringi ja siis tuli liidritelt ringiga sisse saanud meeskonnal sõit pooleli jätta, vahendas Eesti Laskesuusatamise Liidu koduleht.

Ajaga 1:15.30,3 esikoha võitnud Austria nelikus sõitsid Lorenz Wäger, Michael Reiter, Peter Brunner ja David Komatz. Hõbeda sai Norra (+1.05,2) ja pronksi Saksamaa (+1.50,0). Võistles 20 meeskonda.

Hommikul toimunud naiste teatesõidu, kus Eesti võistkonda väljas polnud, võitis Valgevene. Teiseks tuli Saksamaa ja kolmandaks Norra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles