Mesise kõlaga, aga mitte liiga magus

, linnakodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna saab MiaMee kontserti kuulata Viljandi pärimusmuusika aidas, homme Tallinnas klubis Philly Joe ja ülehomme «Tallinn Music Weekil».
Täna saab MiaMee kontserti kuulata Viljandi pärimusmuusika aidas, homme Tallinnas klubis Philly Joe ja ülehomme «Tallinn Music Weekil». Foto: Sigrid Viir

Täna esitleb lauljatar Liina Saar pärimusmuusika aidas omaloomingulist helikandjat «Some Other Me». Kontserdi ja plaadi tutvustus on lakooniline: fantaasiaküllases muusikas kohtub akustiline kõla elektroonikaga.

Ansambel viljeleb eksperimentaalmuusikat, jättes ruumi mängulisusele ja improvisatsioonile, luues aina uusi helimaastikke. Koos lauljatariga on laval Anni Egecioglu (tšello, vokaal), Mart Soo (kitarr, live-elektroonika), Taavi Kerikmäe (klahvpillid, live-elektroonika) ja Tõnu Tubli (trummid).

Meenub, et esimest korda kuulasin Liina Saare laulu kõige esimesel «Koolijazzil» 2004. aasta 1. juunil, saatjaks Siim Aimla juhendatav Otsa kooli bigbänd. Hilisemad kokkupuuted ongi olnud festivalil «Koolijazz=Jazzikool», kus Liina Saar on mitu korda juhendanud lauljate õpitubasid. Mullusel festivalil astus ta lavale koos ansambliga Ajavares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles