Kukk: Euroopa Parlamendi valimistulemused on veel otsustamata

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kukk
Martin Kukk Foto: Raigo Pajula / Postimees

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles Reformierakonna edu erakondade populaarsusküsitluses kommenteerides, et sõltumata küsitlustest on eurovalimiste tulemused veel otsustamata.

«Sõltumata küsitlustulemustest on eurovalimiste tulemused veel otsustamata - ei ole selge, kas need võidab Lääs või Ida,» rõhutas Kukk.

«Lääs on Eesti, kus me täna elame ning mida Reformierakonna juhitud valitsus koos Eesti rahvaga on aastaid ehitanud ja hoidnud. Idat esindab seevastu Savisaare loodud paralleelmaailm, mille ehteiks on munitsipaalpood, munitsipaalpank ja munitsipaalpandimaja. Selleks, et kindlustada suund, kuhu me tulevikus liigume, on kõigil väga oluline tulla valima,» ütles Kukk.

«Valitsuserakondade toetus näitab seda, et uus valitsusliit on võetud rahva poolt hästi vastu ja Eesti inimestele on olulised Taavi Rõivase juhitava valitsuse prioriteedid - korras rahandus ja kindel Eesti riigi julgeolek,» sõnas Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles