Eurovalimistel eelhääletanute arv ületas täna 100 000 piiri

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme on viimane päev eelhääletamiseks.
Homme on viimane päev eelhääletamiseks. Foto: Meelis Maibaum / Virumaa Teataja

Täna kella 20 seisuga on Euroopa Parlamendi valimistel oma hääle andnud 119 753 inimest, mis moodustab 13,3 protsenti valijate üldarvust. Elektrooniliselt on hääletanud 74 326 valijat.

Homme on viimane päev, mil saab hääletada nii elektrooniliselt kui ka eelhääletada jaoskonnas, teatas VVK oma kodulehel.

Eelhääletamine valimisjaoskondades lõpeb kell 20. Avatud on kõik valimisjaoskonnad, hääletada saab nii elukohajärgses valimisjaoskonnas kui ka väljaspool elukohta hääletamist korraldavas jaoskonnas, mida on igas vallas või linnas vähemalt üks.

Elektrooniliselt saab hääletada kella 18ni aadressil www.valimised.ee. Soovi korral võib interneti teel antud häält muuta, hääletades uuesti elektrooniliselt või homme kella 20ni jaoskondades.

Valimispäeval, 25. mail häält enam muuta ei saa. Oma hääle kohalejõudmist on võimalik kontrollida nii Androidi, Windows Phone'i kui ka iOS operatsioonisüsteemi nutiseadmetega.

Valimispäeval, 25. mail saab hääletada ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles