Üksikkandidaat Tanel Talve: võtan rahulikult, edasised sammud pole veel paigas

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve
Tanel Talve Foto: Toomas Tatar

Europarlamendi valimistel 10 074 häält saanud ning häältesaagilt mõndagi tipp-poliitikut edestanud üksikkandidaat Tanel Talve teatas, et tulevikuplaane edasiste sammude suhtes ta veel paika seadnud pole. «Ent mulle osaks saanud valijate usaldus annab julgust poliitmaastikul edasisi samme astuda», lubas Anija vallavolikogu liige.

Üksikkandidaat Tanel Talve tänas kõiki tema poolt hääletanuid usalduse ja toetuse eest ning lubab edaspidi samade väärtuste eest seista. «Minu jaoks on oluline Eesti inimeste heaolu, jätkusuutlik elu maapiirkondades ning kindel soov nõu ja jõuga euroopaliku Eesti arengule kaasa aidata,» rääkis Talve.

Varasemalt on teleajakirjanik  Postimehele rääkinud kodukoha, Anija vallas asuva Voose külaga seotud plaanidest: üks neist on kunagisele kõrtsikohale Eesti ajalugu tutvustava kodulookeskuse loomine. Talve on ka liikumise Kodukant kõneisik.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles