Rahva Ühtsuse Erakonnaga on ühinenud 355 inimest

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Marko Saarm / Sakala

Euroopa Parlamendi praeguse koosseisu saadiku Kristiina Ojulandi eestvedamisel loodud Rahva Ühtsuse Erakonnaga (RÜE) on ühinenud 355 inimest, viimase kuu jooksul on erakond kasvanud veidi enam kui 150 liikme võrra.

RÜE asutajaliige Jane Snaith ütles, et erakond on saanud partei programmi kohta inimestelt palju tagasisidet ning enne programmi kinnitamist erakonnad üldkogul täiendatakse seda veel kindlasti.

Rahva Ühtsuse Erakonna algatusrühm avalikustas aprillis oma esialgse programmi, kus muu hulgas lubatakse tõsta pensione, vähendada riigikogu liikmete arvu ja kaotada kuluhüvitised ning anda kõigile Eestis sündinud lastele automaatselt kodakondsuse.

RÜE asutamine kinnitati 30. jaanuaril Kaberneemes ning erakonna teatel on kavas saada registreerimiseks vajalikud 500 liiget kokku võimalikult kiiresti.

RÜE eestvedaja Kristiina Ojuland kandideeris 25. mail toimunud valimistel ka europarlamendi järgmisesse koosseisu, kuid ei osutunud valituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles