Ametlik: Tänak sõidab sel aastal kodusel Rally Estonial

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Tairo Lutter

Täna Tallinnas Citroeni salongis toimunud auto24 Rally Estonia esimesel pressikonverentsil avalikustati, et tänavusel, 17.-19. juulil sõidetaval auto24 Rally Estonial osalevad Ford Fiesta R5 autoga Ott Tänak ja Raigo Mõlder.

«Meil on hea meel, et saame startida kodusel tippvõistlusel. Usun, et saame sellelt rallilt mõnusa emotsiooni ja eesmärk on võit koju jätta. Konkurents saab olema kindlasti tugev, seda nii Eesti enda kui kiirete välissõitjate osas,» rääkis Tänak pressikonverentsil.

auto24 Rally Estonia direktori, Urmo Aava sõnul astutakse tänavu edasi suur samm. «Euroopa autoralli meistrivõistluste etapi korraldamine on midagi sellist, millega astume sammu edasi mitmes valdkonnas. Nii on meie tänavuse ralli start ja finiš Tartus, Tartu kesklinnas sõidetakse reede õhtul publikukatse ja Tartus toimuvad ka ralliga seonduvalt kontserdid, kus astuvad üles Eesti meelelahutuse tipptegijad. Ralli hooldusala ja võistluskeskus on endiselt Otepääl ja katsed samuti Otepää ümbruses, seega saame öelda, et võidavad kõik piirkonnad. Heameel on, et tänavu stardib ka Tänak, kes teeb konkurentsi kindlasti veel teravamaks,» rääkis Aava pressikonverentsil. 

auto24 Rally Estonia on lisaks FIA ERC ja FIA Historic autode Euroopa meistrivõistluste etappidele ka EAL Eesti autoralli meistrivõistluste neljandaks etapiks. Sellega seonduvalt anname teada, et EAL Eesti autoralli meistrivõistluste kolmas etapp, Grossi Toidukaubad Viru Rally sõidetakse juba sellele nädalavahetusel, stardiga reedel, 13. juunil kell 17 Rakvere keskväljakult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles