Endrekson ja Jämsa võitsid Eesti meistrivõistlustel kahepaatide kulla

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarisaeruliste kahepaatide autasustamine.
Paarisaeruliste kahepaatide autasustamine. Foto: Eesti Sõudeliit

Täna toimusid sõudmise Eesti meistrivõistluste teise päeva sõidud, kus paarisaeruliste kahepaatide duellil võitsid Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsa ajaga 6.06,5 esimese koha.

Kaspar Taimsoo ja Allar Raja võitsid ajaga 6.19,2 hõbemedali. Pronksmedalile tuli duo Joosep Laos ja Geir Suursild ajaga 6.24,6.

Raja sõnul mindi starti eesmärgiga kahepaadil võita. «Tahtsime saada paati nii libisema, et võtame kulla ära, aga täna hõbemedal. Minu jaoks on see nädal olnud väga tugev treeningnädal ja tänaseks olin väsinud. Kui jalg on ikka tühi, siis ei ole ka võimalik sõita kahte kilomeetrit väga võimsalt,» rääkis Raja. «Eile oli minu jaoks väga hea päev ja olin väga entusiastlik ka tänaste sõitude suhtes, kuid täna hommikul ärgates oli selge, et väsimus on,» lisas ta.

Täies koosseisus istusid Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed (Taimsoo, Raja, Kuslap, Anderson) kokku ka kaheksapaati, kus üheskoos Karl Koppeli, Martin Laiuse, Geir Suursilla, Joosep Laose ja roolija Siim Schvedega tuldi ajaga 5.47,8 kullale.

Eesti Sõudeliidu peatreeneri Jaan Tultsi sõnul on augusti lõpus toimuval MMil peamine eesmärk võita neljapaadi medal ning loodetakse starti saada ka meeste paarisaeruline kahepaat koosseisus Endrekson-Jämsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles