Üle 10 aasta Prantsusmaal redutanud kurjategija pandi Eestis vangi

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangla. Illustratiivne foto.
Vangla. Illustratiivne foto. Foto: Toomas Huik

Harju maakohus saatis sel nädalal üle 13 aasta tagasi toimunud röövimise eest vangi mehe, kes alates 2003. aastast redutas Prantsusmaal, kuid tänavu kevadel seal kinni võeti ja Eestile üle anti.

Kohus tunnistas Grigori Neparidze (35) süüdi 2001. aasta veebruaris Tallinnas Lasnamäel toimunud röövimises ja karistas teda kolmeaastase vangistusega, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda kaheksa kuud, kirjutab ERRi uudisteportaal. Karistuse ülejäänud osa mõistis kohus Neparidzele tingimisi kolmeaastase katseajaga.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tungis Neparidze koos kaaslasega 2001. aasta 18. veebruaril Tallinnas Vormsi tänaval asuvasse baari.  Kurjategijad kinnitasid kaks baaritöötajat noa ähvardusel käeraudadega lauajala külge ja röövisid baarikassast umbes 300 euro väärtuses sularaha ning võtsid lahkumisel kaasa 1400 eurot maksva kohviaparaadi, mõned pudelid alkoholi, telefonikaardid ja töötajate isiklikke asju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles