Vihmasadu läks pesapallitähele maksma pool miljonit dollarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Hughes.
Phil Hughes. Foto: SCANPIX

Pesapalli USA profiliigas MLBs suurepärast hooaega tegev Minnesota Twinsi söötja Phil Hughes jäi napilt ilma poole miljoni dollari suurusest boonusest, kuna mängu ajal hakkas ootamatult vihma sadama.

Hughesi leping nägi ette 500 000 dollari suurust boonust, kui ta jõuab hooaja jooksul 210 eduka löögivooruni (selleks tuleb söötjal mängust välja saata kolm lööjat). Kohtumises Arizona Diamondbacksi vastu oli Hughes taas heas hoos ja järjekordsest edukast voorust veel kõigest sammu kaugusel, kui taevaluugid ootamatult avanesid.

66 minutit kestnud äikesetormi järel peatreener Ron Gardenhire aga enam Hughesi platsile ei saatnud, kuna olud olid muutunud sobivamaks teistele söötjatele. Nii jäi Hughesi hooaja lõpptulemuseks 209 ja 2/3. Mees ise võttis poolest miljonist dollarist ilma jäämist rahulikult. «Mõni asi pole elus ette nähtud. Lepingus oli kirjas, et 210, mitte 209 ja kaks kolmandikku. Mul on muustki mõelda, kui sellest boonusest,» lausus ta.

Kaasa tunda pole Hughesile ehk tõesti mõtet, sest Twinsiga kolmeaastase lepingu sõlminud mees teenib selle aja jooksul palgana 24 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles