Laste kinniteipimine tõi nende vanematele kriminaalsüüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teip
Teip Foto: Wikipedia.org

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette noored lapsevanemad, kes uurimisandmetel teipisid oma kaks väikest last kinni ja jätsid nad seejärel järelevalveta.

Eeluurimise kogutud andmetel panid 24-aastane mees ja tema 25-aastane abikaasa kuriteo toime mullu 30. juunil, kui nad sidusid pärastlõunasel ajal oma toona kolme- ja kaheaastase poja teibiga kinni ning jätsid järelevalveta ja hoolitsuseta. Abitu seisundis lapsed leidis sama päeva õhtul nende vanaema, kes nad lahti päästis.

Samuti sai abielupaar süüdistuse selles, et mullu 14. juulil lahkusid nad pärastlõunasel ajal oma Tallinna kodust, jättis ühekuuse poja üksi koju. Nutva imiku avastas koduõendusvisiiti teinud pereõde sama päeva õhtul. Kuna ka mõned tunnid pärast õe visiiti ei olnud süüdistatavad koju ilmunud, toimetati imik Tallinna lastekodu väikelaste varjupaika.

Kohtueelse uurimise lõppedes esitas prokuratuur abielupaarile süüdistuse laste piinamises ning imiku ohtu asetamises, mille eest võib kohus neile määrata kuni viieaastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles