Politseinikega kakelnud pubiomanik sai vabaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oti pubi
Oti pubi Foto: Valju Aloel/Õhtuleht

Tartu maakohus otsustas Otepääl politseinikega kakelnud Oti pubi omaniku ja tema poja 120 000-kroonise kautsjoni vastu vabastada, sest prokuröri hinnangul pole uurimise seisukohast vahet, kas mehed viibivad vabaduses või mitte.

Otepää kesklinna Oti pubi ja ööklubi Comeback omaniku, 45-aastase Raivo Kalda ja tema 23-aastase poja Siimu, kes eeluurimise ajaks vahi alla võeti, lasi Tartu maakohus eile vabadusse ja mõlemale määrati 120 000-kroonine kautsjon, kirjutas Õhtuleht.

Isa ja poeg vahistati loetud tunnid pärast seda, kui nad juuli lõpus osalesid Otepääl löömingus, kus teiseks pooleks olid vaba aega veetnud kaitsepolitseinik ja Lõuna prefektuuri politseinik.

Väidetavalt toimus tüli Raivo Kaldale kuuluva Oti pubi välikohvikust võetud tooli pärast, sest politseinikud üritasid tooli tagasi toimetada samuti Kaldale kuuluvasse ööklubisse Comeback, kuid omanikud said infot, et keegi üritab pubi tooli varastada.

Prokurör Aro Siinmaa väidab turvakaamera salvestiselt nähtu põhjal, et vaba aega veetnud politseinike vastu lasti kohe käiku rusikad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles