Schumacher: järgmisel aastal püüame MM-tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher on veendunud, et järgmisel hooajal kuulub Mercedes GP nende tiimide sekka, kes MM-tiitlit püüavad.

Schumacher otsustas pärast kolmeaastast pausi vormel-1 sarja naasta ning lõi jõulude paiku käed Mercedesega ehk meeskonnaga, mis eelmisel aastal nime alla Brawn GP võitis MM-tiitli nii pilootide kui ka tiimide arvestuses, vahendab Planet-F1.

Paraku pole Schumacheri comeback väga roosiline olnud ja Mercedes GP autod ei suuda tugevamate tempos püsida. Seetõttu on neil tänavusest hooajast ette näidata vaid Nico Rosbergi kolm poodiumikohta, Schumacheri parim tulemus on 4. koht.

Tiimiboss Ross Brawn on aga korduvalt rõhutanud, et tänavused saavutused ei peegelda nende tegelikku taset ja nad usuvad, et järgmisel hooajal on seis juba sootuks teistsugune.

«Fakt on see, et tunnen end praeguses olukorras mugavalt, usun, et liigume õiges suunas ja juba järgmisel hooajal hakkame konkurentidele peavalu tekitama,» rääkis Schumacher. «Tiimitöö inseneride ning minu ja Nico vahel sujub väga hästi. Meie praegune auto on sisuliselt eelmise aasta jäänuk ja me pidime sellega lihtsalt leppima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles