Politsei jahib «Briti kõige jälgimat inimest»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wendy Lewis saabub kohtusse.
Wendy Lewis saabub kohtusse. Foto: SCANPIX

Suurbritannias algas jaht naisele, keda hüütakse «Briti kõige jälgimaks inimeseks» sõjamälestusmärgile urineerimise eest, vahendas uudisteagentuur AFP.

32-aastane Wendy Lewis on jäädvustatud Blackpooli linna turvakaameratele, kus ta end ausamba juures kergendab, enne kui asub lähedal viibiva mehega seksuaalakti.

Lewis't süüdistati seepeale avalikkuse sündsustunde rikkumises ja ta pidi kohtuotsuse ärakuulamiseks reedel kohtusse ilmuma. Pärast 40-minutilist hilinemist saabunud Lewis kadus aga hiljem majast jäljetult.

Kui Lewis kohtusse sisenes, plaksutasid hoone ette rivistunud sõjaveteranid aeglaselt käsi ja hüüdsid: «Jäle». «On andestamatu, mida ta tegi nende surnud meeste ees,» kommenteerisid endine merejalaväelane, 88-aastane James Baker, Normandia dessandi veteran. Temaga nõustusid paljud saatusekaaslased.

Hüüdnime «Suurbritannia kõige jälgim inimene,» pani Lewisele Briti sõjaveteranide heategevusorganisatsiooni juht Ian Coleman

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles