EKRE esinumbrid Tallinnas on Martin Helme, Urmas Espenberg ja Mare Liiger

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Martin Helme. Foto: Liis Treimann / Postimees

Mustamäel ja Nõmmel veab Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirja Martin Helme, Kristiine, Haabersti ja Põhja-Tallinna ringkonnas Urmas Espenberg ning Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita esinumber on Mare Liiger.

Erakonna aseesimees Martin Helme ütles, et erakond soovib koondada enda taha need valijad, kes soovivad muutusi nii selles suunas, kuhu Eesti liigub kui ka selles stiilis, millega riiki valitsetakse, vahendas erakonna pressiesindaja.

Konservatiivne Rahvaerakond kavatseb valimistel esitada täisnimekirja ehk 125 kandidaati, Tallinna kandidaatide nimekiri on põhimõtteliselt valmis ning läheb nüüd juhatusse ja sealt edasi volikogusse kinnitamiseks.

Martin Helme on ettevõtja, publitsist ja erakonna Lääne-Tallinna ringkonna esimees, ta on 38-aastane, abielus, nelja lapse isa.

Urmas Espenberg on kirjanik ja erakonna Põhja-Tallinna ringkonna esimees, ta on 53-aastane, abielus nelja lapse isa.

Mare Liiger on kiirabiarst, esmaabikoolituste läbiviija ning tervishoiusüsteemi asjatundja, ta on 57-aastane, abielus, ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles