Taavi Rõivas tikub koolidesse

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Taavi Rõivas
Peaminister Taavi Rõivas Foto: Erik Prozes / Postimees

Harjumaal ja Raplamaal kandideeriv Reformierakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas plaanib veebruari jooksul jõuda esinema Rapla, Kohila, Kuusalu ja Saue gümnaasiumisse. Seejuures on osa kohtumisi kokku leppinud erakonnakaaslasest riigikogu liige Kalle Palling.

Näiteks väisab oravapartei juht 10. veebruaril nii Rapla kui ka Kohila kooli.

Kohila gümnaasiumi direktor Raivo Heinaru kinnitas, et tema Rõivast ei kutsunud. «Reformierakonna nõunikud kirjutasid, et ta tahab tulla. Meie õppetöö ajal ei nõustunud, nüüd ta tuleb pärast õppetööd,» rääkis koolijuht.

Heinaru sõnul soovivad valimiste eel paljud poliitikud neile külla tulla. «Oleme küll mõnele ära öelnud, aga ma arvan, et peaministril peaks olema õigus igasse kooli tulla,» lausus ta.

Koolijuht meenutas, et ministreid on neli küll varemgi käinud, kuid Reformierakonna esindaja käis viimati neli aastat tagasi.

«Me ei tahtnud kuidagi jätta kasutamata võimalust, et lihast ja luust peaministrit õpilastele korraks näidata,» märkis Rapla ühisgümnaasiumi direktor Imbi Kalberg, kelle sõnul tuleb peaminister õpilastele külla vabariigi sünnipäeva puhul.

«Peaminister ei tee koole külastades valimispropagandat, suurem osa publikust pole valimisealisedki,» lubas peaministri nõunik Gerli Nurms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles