Tasulise teleteenuse pakkujad on nõus lepingud üle vaatama

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni digitelevisiooni puldid
Elioni digitelevisiooni puldid Foto: Andres Haabu

Seoses TV3 tänase otsusega vabalevist siiski mitte lahkuda, pöördus tarbijakaitseamet tasulise teleteenuse pakkujate poole palvega võimaldada viimastel kuudel sõlmitud lepingud ilma leppetrahvita üles öelda. Teenusepakkujad lubavad vaadata iga juhtumit eraldi.

Elion ja Viasat lubasid tarbijakaitseameti seisukoha teatavaks võtta ja lahendada juhtumid kliendipõhiselt. Starman lubab klientidel soovi korral lepingu lõpetada ennetähtaegselt ilma lisakuludeta.

Kõik teenusepakkujad kinnitasid, et TV3 otsus tuli neile üllatusena ning reklaamikampaaniaid tehti heas usus. «Selline sündmuste käik on meie jaoks ootamatu ja üllatav. Oleme teinud pingutusi, et Eesti televaatajatele säilitada nende lemmikkanalid ja selleks teinud suuri investeeringuid,» ütles Starmani kommunikatsioonijuht Kristi Reiland.

Viasati pressiesindaja Karin Laurima lükkas tagasi süüdistuse, nagu oleks TV3 ja Viasat kokku mänginud, kuna nad kuuluvad samasse gruppi. «TV3 ja Viasat on eraldi ettevõtted. Mõlema firma juhtkonnad teevad oma otsuseid autonoomselt ning üksteisest sõltumatult. Tegemist oli TV3 ärilise otsustega, millega Viasat ei olnud seotud ja olukord on meie jaoks ootamatu,» ütles Laurima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles