Seebiooperi ootuses Madridi Realis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (vasakul) ja David De Gea Hispaania koondise kohtumise eel sooja tegemas.
Iker Casillas (vasakul) ja David De Gea Hispaania koondise kohtumise eel sooja tegemas. Foto: SCANPIX

Igal jalgpallisuvel on õhus küsimus, millise(d) tähtmängija(d) toob oma meeskonda seekord Madridi Real. Nii ringleb ka praegu  kõlakaid, millest üks on püsinud juba mitu kuud. Manchester Unitedi väravavahti David de Gead on pikka aega seostatud Madridi klubiga ja tema liitumine tundub iga päevaga aina tõenäolisem. Siiski pole kõik nii lihtne ja lahendamist vajab üks suur probleem.

Reali esiväravavahiks on juba üle kümne aasta olnud legendaarne Iker Casillas, kelle positsioon oli vahepealsetel aastatel kõikuma löönud, kuid lõppenud hooajal oli ta taas klubi kindel esinumber. 34-aastane Casillas on Realiga tulnud viis korda Hispaania meistriks ning võitnud kolm korda Meistrite liiga, Hispaania koondisega on ta tulnud maailmameistriks ja võitnud kahel korral EMi. Nii on Casillasele aeg-ajalt lubatud ka mõned eksimused ja tema mõjuvõim Realis on erinevatel hinnangutel ülimalt suur. Kõik see on aga väidetavalt pannud de Gea raskesse olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles