Profiameti õppimist alustav Martin Laas: saan hea ja ühtlase tasemega sõite

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas pärast EMi grupisõitu.
Martin Laas pärast EMi grupisõitu. Foto: Kalev Saar/Postimees

Eesti jalgrattakoondise laeks jäi eile lõppenud kodusel maanteesõidu EMil kaks kohta esikümnes. Martin Laas teenis U23 vanuseklassi grupisõidus 6. koha, Kristo Enn Vaga lõpetas juunioride samas sõiduviisis üheksandana.

«Jalgade taha medalivõit ei jäänud. Olin suhteliselt enesekindel ja tundsin ennast rajal hästi, kuid lõpp jäi paari äparduse ja karpi jäämise taha,» rääkis Laas pärast lõpujoone ületamist. Mitmel korral pidi ta täiskäigu välja võtma, et mitte rajapiiretesse lennata.

Seega jäid oleksid õhku, aga noorema põlvkonna üks andekamaid rattureid ei pea Tartu EMi kaua taga nutma. Õige pea pöörab Laas karjääris uue lehekülje ja asub selle hooaja lõpuni stažeerima Prantsuse profiklubis Marseille 13-KTM. Suurimaks väljakutseks saavad olema Prantsusmaa karikavõistluste etapid, kus teevad kaasa paljude kohalike profiklubide ässad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles