Elioni klientideni jõuab Euroopa filmikanal

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna jõuab maailmas mitmeid auhindu võitnud Eurochanneli telekanal Eestisse, olles kättesaadav Elioni nutiTV kaudu.

Eurochanneli kaudu jõuab Elioni klientideni Euroopa meelelahutus nii filmide, teleseriaalide kui muusikasaadete näol. Eurochanneli programmi näeb Elioni nutiTV vahendusel eestikeelsete subtiitritega. Kanal kuulub nutiTV uude lisakanalite paketti ja on saadaval ka noppekanalina.

«Eurochannel ei ole vaid kvaliteetsete filmide kaubamärk, vaid ka klienti väärtustav kanal, sest  vähesed kanalid kohandavad sisu väikesearvulise kõnelejaskonnaga Euroopa keelde. Sisu kvaliteet ja eesti keele tugi olid võtmefaktorid, mis tegid Eurochanneli meie kanalivalikusse lisamise otsuse lihtsaks,» ütles Eesti Telekomi televisiooni ja multimeedia grupi hankejuht Toomas Luhats.

Septembris pakub Eurochannel Elioni klientidele valikut Vene filmidest, oktoobris aga tõstetakse esile Saksamaa filmikunsti. Novembris on Leedu filmide kuu ning koostöös Leedu Filmikeskusega saab vaataja esmakordselt näha Leedu filmitoodangu pärle.

Eurochannel näitab filme lisaks eesti keelele veel kaheksas keeles: albaania, inglise, prantsuse, korea, poola, portugali, serbia ja hispaania. Juba on töös ka Eurochanneli uus versioon, mis kavade kohaselt jõuab vaatajateni aastal 2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles