Kalev/Cramo alistas tänu Dorbeku lõpusekundi viskele Bisonsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Dorbek (sinises).
Martin Dorbek (sinises). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas Soomes toimuval kontrollturniiril 73:71 Loimaa Bisonsi, kusjuures võit saadi lõpusekundi tabavast viskest.

Võidukorvi viskas lõpusireeni kõlades Martin Dorbek, kirjutab Kalev/Cramo Facebooki lehekülg. Kalev/Cramo sai 13 sekundit enne mängu lõppu palli küljeaudist mängu panna, rünnakuaega oli veel 10 sekundit. Sten Sokk sööstis palliga korvi alla, leidis sööduga kolmesejoone taha vabaks jäänud Martin Dorbeki, kelle kaugvise läks aga mööda. Ometi noppis Dorbek ise ründelauapalli ja tabas siis juba võidu toonud viske.

Kalevi parimana viskas Marco Killingsworth 15 punkti ja võttis 12 lauapalli, Gregor Arbet lisas 14 punkti. Josh Boone'i arvele kanti 11 punkti ja 13 lauapalli, Erik Keedus lisas 10 punkti. Suvel Kaleviga liitunud Brandis Raley-Ross tabas platsilt kaheksast viskest kaks ja kogus viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles