Galerii: Arsenal pani kodus Man City paika, Özil ohustab Henry rekordit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga viimases pühade-eelses mängus ehk 17. vooru viimases kohtumises läksid vastamisi Londoni Arsenal ja Manchester City. Kodus mänginud Arsenal sai 2:1 võidu.

Skoor avati 33. minutil, kui täpne oli Theo Walcott. Avapoolaja esimesel lisaminutil kasvatas Olivier Giroud Arsenali eduseisu. Mõlemale väravale tegi eeltöö Mesut Özil, kes on tänavu jaganud liigas senise 17 mänguga juba 15 väravasöötu ja liigub kindlalt Thierry Henry nimel oleva Premier League'i söödurekordi poole. Henry jagas hooajal 2002-03 Arsenalis mängides terve 38-mängulise hooaja jooksul 20 resultatiivset söötu.

Teisel poolajal lõi Yaya Toure küll 82. minutil City poolelt ühe värava tagasi, kuid Arsenal suutis edu hoida ja võttis 2:1 võidu. Liigatabelis on Londoni meeskond nüüd teine, jäädes üllatusliidrist Leicester Cityst maha kahe punktiga. Kolmandal kohal jätkavat Cityt edestatakse omakorda nelja punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles