Ferrari meeskond rõõmustas Mercedese meeste katastroofi üle

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Kimi Räikkönen Hispaania GP-l.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Kimi Räikkönen Hispaania GP-l. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõitva Ferrari meeskonna boss Maurizio Arrivabene nentis, et nende sõitjad said rohkelt kasu Hispaania GP esimesel ringil toimunud kokkupõrkest Mercedese meeste vahel.

Möödunud nädalavahetusel sõidetud Hispaania etapil startis Mercedese sõitja Lewis Hamilton esimeselt ning tema tiimikaaslane Nico Rosberg teiselt kohalt. Kohe avaringil tegid aga mehed omavahel avarii, mille järel tuli sõit pooleli jätta ning esikoha eest jätkasid heitlust Red Bulli ja Ferrari sõitjad. Etapi võitis Red Bulli masina rooli keerav noor Max Verstappen, kellele järgnesidki Ferrari mehed Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel.

Ferrari boss Arrivabene kiitis võidu võtnud konkurentide sõitjat ning leidis, et Mercedeste avarii oli tema tiimi sõitjate jaoks hea uudis. «Loomulikult hea töö Maxi poolt,» rääkis Ferrari boss. «Aga ma ei vaata Red Bulli ja Maxi poole, kuigi mul on tema pärast hea meel - ma vaatan hoopis reaalsust. Kui Mercedese masinad poleksid välja kukkunud, oleksime meie jälle hädas olnud,» andis Arrivabene mõista, et konkurentide avarii oli tema tiimile sobiv lahendus.

Üldarvestuses jätkab esimesena siiski Mercedest esindav Rosberg, kellel on koos 100 punkti. Räikkönen kerkis teiseks (61 punkti), Hamilton on omakorda kolmas (57) ja Veteal 48 silmaga neljandal kohal (sama palju punkte on ka Daniel Ricciardol).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles