Naisjoonekohtunikku mõnitanud kommentaator vallandati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sky Sports jalgpallikommentaator Andy Gray vallandati.
Sky Sports jalgpallikommentaator Andy Gray vallandati. Foto: SCANPIX

Briti telekanal Sky Sports otsustas täna vallandada naissoost joonekohtuniku aadressil seksistlikke märkusi teinud jalgpallikommentaatori Andy Gray.

Kuigi algselt määrati mehele vaid eetrikeeld, ilmnes täna veel asitõendeid, et see polnud mehel esimene kord ebasobilikult käituda ning seetõttu lõpetas telekanal temaga lepingu, vahendab The Guardian.

«Andy Gray leping lõpetati vastuvõetamatu käitumise tõttu,» teatas Sky Sportsi tegevdirektor Barney Francis. «Eile sai ta hoiatuse, aga kuna täna jõudis meieni uusi asitõendeid tema lubamatu käitumise kohta, ei kahelnud me hetkekski, et ta ei saa enam meie juures jätkata.»

Sky Sportsi avalduses seisis, et uute asitõendite all peavad nad eelkõige silmas mullu detsembris eetriväliselt aset leidnud intsidenti, mille video on juba jõudnud ka Youtube’i keskkonda – kõnealuses videos tegi Gray vahetult enne eetrisse minekut seksistlikke kommentaare kaassaatejuhi Charlotte Jacksoni kohta.

Skandaal lahvatas Inglismaal eile, kui meedia vahendusel jõudis avalikkuse ette Gray ja teise jalgpallikommentaatori Richard Keysi eetriväline vestlus, kus tegid solvavaid ja seksistlikke märkusi naissoost joonekohtunike aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles