Festivali Seto Jaanituli 2017 esimesed esinejad avalikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seto Jaanituli toimub 7.-9. juuli 2017 Käre külas
Seto Jaanituli toimub 7.-9. juuli 2017 Käre külas Foto: Seto Jaanituli

Kultuuri- ja muusikafestival Seto Jaanituli toimub 7-9. juulil 2017 Käre festivalialal, mis asub 8km kaugusel Räpinast: Mikitamäe vallas, Põlvamaal, Eestis. Festivalipaik paikneb iidse Setomaa piirijõe Mädajõe  ääres.

Festival kestab kolm päeva ja kolmel laval esineb üle 25 esineja Eestist ja välismaalt. Kuulda saab nii folki kui rocki ja samuti elektroonilist tantsumuusikat ning seto leelot.

Jõe äärde tuleb taas saunaala erinevate saunadega. Festivalile tuleb ka mitmeid atraktsioone, nii täiskasvanutele kui lastele – kiiking, güroskoop, batuudid jne.

Laupäeva õhtul astub lavale Norra superstaar Alexander Rybak, kes esineb festivalil täiemahulise programmiga. Laupäeval näeb festivalil ka 90-ndate teise poole Rootsi poplegendi Rednex.

Udmurdimaalt tuleb Eestisse ansambel Buranovskije Babushki. EDMi austajatele on kindlasti tuntud nimi Alex Mattson. Loomulikult on festivalil Seto Jaanituli esindatud Eesti popmuusika legendid eesotsas Terminaatori, Shanoni, Hellade Vellede, Patuse Poole, Respekti ja teistega.

Festival algab reedel kell 19 ja laupäeval kell 14. Festivali pealava lõpetab nii reede kui laupäeva öösel kell 02, kuid festivali klubitelgis käib pidu hommikuni! Jaanitui süüdatakse laupäeval kella 19 paiku. Pühapäeval algab festival kell 11 hommikuvõimlemisega Marco Tasase juhtimisel, festivali lõpeb pühapäeval kell 19.

Pühapäeval toimub festivaliala kõrval Seto Suvelaat, kus kaubeldakse käsitööga, aiasaaduste ja muu kaubaga. Laadalt on võimalik kaasa osta toredat ja ehedat kaupa.

Lähem info kodulehel: http://www.setojaanituli.ee

Soodsa hinnaga Seto Jaanitule piletid-passid on võimalik soetada Piletilevist ja festivali kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles