Tsahkna: emapensioni ja kõrghariduse osas astusime teineteisele lähemale

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna
Margus Tsahkna Foto: Peeter Langovits

Tänastel koalitsioonikõnelustel Reformierakonna ja IRLi vahel osalenud Margus Tsahkna ütles, et muuhulgas arutati täna põhjalikult emapalga ja tasuta kõrghariduse teemadel.

«Ka emapalga ja tasuta kõrghariduse teemal rääkisime täna päris pikalt ja põhjalikult ja ma võin öelda, et me astusime kindlasti siin samme teineteisele lähemale, kuid need on teemad, millega me homme jätkame,» ütles Tsahkna ERRi raadiouudistele.

Tema sõnul on IRL ja Reformierakond paljudes küsimustes üksmeelele jõudnud, näiteks peavad mõlemad väga oluliseks eelarvetasakaalu ja korras rahandust.

Täna olid arutluse all seni lahtiseks jäänud küsimused. Tsahkna ütles, et moodustatud on mitmeid töögruppe, kes nendega tegelevad.

«Käisime järjest läbi neid punkte, mis on seni lahtiseks jäänud, väga palju punkte saime kokku lepitud,» ütles ta. Milles täpsemalt kokku lepiti, ta veel täpsustada ei soovinud.

«Me leppisime kokku, et kuna paljud asjad on lahtised ja neid punkte, mis on kokku lepitud, on väga palju, siis praegu neid ükshaaval välja tooma hakata ei tuleks kindlasti koalitsioonileppe valmimisele kasuks,» põhjendas Tsahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles