Eesti parim võitleja: rasked matšid toovad valu, aga ka õpetust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lõpus toimunud Number One Fight Show võitlusõhtul näitas Maksim Vorovski (vasakul) taas taset ning nokauteeris neljal korral kikkpoksis maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa võitleja Cheick Sidibe.
Eelmise aasta lõpus toimunud Number One Fight Show võitlusõhtul näitas Maksim Vorovski (vasakul) taas taset ning nokauteeris neljal korral kikkpoksis maailmameistriks kroonitud Prantsusmaa võitleja Cheick Sidibe. Foto: Number One Fight Show

Rusikahoop vasaku käega, seejärel paremaga, jälle vasakuga ja siis taas paremaga. Sekka üks täpne löök ka jalaga. 4000 Tondiraba jäähalli kogunenud inimest võivad taas rõõmust rõkata. Sellist sündmuste käiku on ennegi nähtud ja tõenäoliselt nähakse täna taas, kui ringi astub Eesti parim võitlussportlane Maksim Vorovski.

Võistlusspordisarju tegutseb Eestis viimastel aastatel mitu. Sportlastest on siinse publiku vaieldamatuks lemmikuks kerkinud Vorovski, kes on pealtvaatajate südameid võlunud oma agressiivse ja kõike mängu paneva stiiliga. Viimasel ajal näeb teda Eestis rusikaid käiku laskmas aga ainult kahel õhtul aasta jooksul.

Reede õhtul Tondiraba jäähallis Number One Fight Show’l tuleb tal sel korral K1 reeglitega peetavas duellis rinda pista poolaka Stanislaw Zaniewskiga. Loomulikult on tegemist õhtu peamatšiga.

«Ma tunnen Eestis väga suurt toetust. See on tõesti meeldiv. Soovin öelda kõigile selle eest suure tänu. Mul on alati üks eesmärk: pean minema ringi ning tegema oma tööd nii hästi kui võimalik,» jääb 28-aastane Vorovski ise tagasihoidlikuks. «Kui inimesed mind hindavad, on see väga meeldiv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles