Jalgpallitreener Tarmo Rüütli ühineb sotsidega (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise kauaaegne peatreener Tarmo Rüütli kandideerib sügisestel kohalikel valimistel Tallinnas Pirital Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas.

Rüütli ütles erakonna teatel, et kandideerib valimistel sooviga lõpetada Keskerakonna võimumonopol Tallinnas. Ainuvalitsemine tekitab tema sõnul karistamatuse tunde ja soovi asjad vaid enda kasuks keerata. «Kui üksnes eemalt kritiseerida, siis on raske midagi oma linnas muuta,» lausus ta.

Rüütli soovib suurendada ka linna panust noorte sportimisse ning panustada Tallinna saamisesse Euroopa spordipealinnaks aastal 2022.

Tallinna sotsiaaldemokraatide juhi ning linnapeakandidaadi Rainer Vakra sõnul näitavad sotsid valimistel, et on olemas uus meeskond, kes on valmis pealinnas võimuvastutuse enda peale võtma, ning Rüütli on selles meeskonnas üks uutest tugevatest nimedest.

62-aastasel Rüütlil on selja taga pikk karjäär nii jalgpalluri kui treenerina. Rahvuskoondise peatreener oli ta aastatel 1999–2000 ja 2008–2013. Ta on töötanud ka mitme jalgpalliklubi peatreeneri ja treenerina. Praegu juhendab Rüütli Põhja-Tallinna jalgpalliklubi Volta meeskondi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles