Denveri tagamängija püstitas NBAs kaugvisete rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ty Lawson
Ty Lawson Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA oli laupäeval imelises hoos Denver Nuggetsi mängumees Ty Lawson, juhtides rekordilise kümne järjestikuse kolmepunktiviskega Denver Nuggetsi magusa 130:106 võiduni Minnesota Timberwolvesi üle.

Lawson tabas võidumängus kümme esimest teele saadetud kolmepunktiviset, eksides vaid viimasel üritusel. Ühtlasi sai ta enda nimele NBA järjestiku tabatud kolmepunktivisete rekordi, vahendab basket.ee.

Senine rekord kuulus Latrell Sprewelli nimele, kes 2003. aastal tabas New York Knicks võidumängus Los Angeles Clippersi vastu 9 järjestikust kolmepunktiviset.

Lawson kogus lõpuks Nuggetsi parimana 37 punkti. Raymond Felton lisas Denverile 11 punkti ja 14 tulemuslikku söötu. Kolmeteistkümnenda järjestikuse kaotuse teeninud Minnesota parimad olid Martell Webster ja Lazar Hayward, kes viskasid kumbki 15 silma.

Vaata Denveri ja Minnesota mängu kokkuvõtet siit.

Tulemused:

Denver - Minnesota 130:106

San Antonio - Utah 111:102

Houston - LA Clippers 99:78

Milwaukee - Cleveland 108:101

Washington - Atlanta 115:83

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles