Miks tuleks enne reisile minekut oma pliidist pilti teha?

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pliit
Pliit Foto: Vida Press

Enne pikaks ajaks kodust lahkumist kontrollivad kõik korduvalt oma koduelektroonika üle, kas pliit sai välja, triikraud seinast välja tõmmatud ja ahi välja lülitatud.

Siiski, kui ollakse juba lennukis, hakkab esimesena kummitama mõte, et kas kõik elektroonika sai ikka välja lülitatud. See mõte jääb sageli häirima, sest enam midagi teha ei anna, kuid kindel endas ka ei ole, vahendab Popsugar.

Selleks, et seda hirmu ja kuumajutti üle selja tulevikus vältida, tasuks pliidist teha lihtsalt pilt. Nii ei pea tunde hotellitoas või lennukis selle peale mõtlema, vaid piisab pildi vaatamisest ja on selge, et kõik on tegelikult korras.

Sama võid teha ka kõige muuga, alates juuksesirgendajast kuni triikrauani välja. Mõtle läbi, mis sind tavaliselt reisile minnes ärevusse ajab ja tee nendest asjadest pilt. Nii saad rahulikult galeriid lapates veenduda, et kõik on tegelikult hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles