Endine telenägu liitus EKREga (6)

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reitelmann (fotoaparaadiga) ja Madis Milling
Urmas Reitelmann (fotoaparaadiga) ja Madis Milling Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Kauaaegne teleajakirjanik ja praegune Kaitseliidu ametnik Urmas Reitelmann liitus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga ja kandideerib sügisel Tallinna volikokku.

«Olen ilmavaatelt konservatiiv ja niinimetatud rukkilillepurune rahvuslus on mulle oluline, pidagu mõni vasakäärmuslane seda düstoopiaks või mitte. EKRE on tänasel päeval ainus selgelt rahvuslik erakond Eestis, mistõttu valik on iseenesestmõistetav,» ütles Reitelmann.

Tema eesmärk poliitikas on seista hea selle eest, et Eesti jääks eestlaste nägu.

«Meie eesmärk peab olema Eesti ja Euroopa, kus on inimväärne ja mõnus eestlastel ja teistel kultuurrahvastel, kus keegi ei ütle meile, millise direktiivi järgi me enda elu painutama peame või milline on selle poolaasta pagulaskvoot.»

Tallinnas tuleb Reitelmanni sõnul probleeme lahendama sisuliselt ning selleks peavad poliitikud rohkem kuulama spetsialistide nõu.

Urmas Reitelmann töötab Kaitseliidu peastaabis. Varem on ta töötanud ETVs (1981–1991 diktor ja saatejuht), TV1s ja TV3s uudistejuhi ja produtsendina. Ta on olnud telesarjade V.E.R.I., Waba Riik, Kired ja Hõbelõvid produtsent.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles