Kriisal hambad paigast, Veidemanil käsi lõhki

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman jookseb koos Peeter Nigoliga riietusruumi oma katkist kätt õmblema.
Rain Veideman jookseb koos Peeter Nigoliga riietusruumi oma katkist kätt õmblema. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki ja TTÜ/Kalevi vahelise korvpalli Eesti meistriliiga poolfinaalseeria avamäng tõi tööd mõlema meeskonna füsioterapeutidele.   

 

Esimesel veerandajal tabas Rocki tagamehe Rain Veidemani käsi TTÜ mängujuhi Valmo Kriisa suud. Vanameistri kaks esimest hammast nihkusid paigast ja meeskonna füsioterapeut Martin Vahimets pidi riietusruumis tükk aega mässama, et verejooksu pidama saada. Veidemani käele tekkis aga korralik haav, mille Rocki füsioterapaut Peeter Nigol niidi ja nõelaga kokku traageldas.

Mõlemad vaprad mehed – mullused meeskonnakaaslased – jätkasid mängu ja olid lõpuni oma meeskonna oluliste tegelaste hulgas. Veideman piirdus küll vaid nelja punktiga, Kriisa kontosse kanti kaheksa silma ja viis söötu.

Sellega polnud aga probleemid lõppenud. Kohtumise lõpu eel väänas hüppeliigest Rocki tagamees Silver Leppik. Esialgu pole selge, kas ta saab reede seeria teises mängus meeskonda aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles