Meistrid ei suutnud Tuleviku üllatuspommilt sütikut küljest kruvida

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik valib hooaja ilusamat tabamust.
Tulevik valib hooaja ilusamat tabamust. Foto: Marit Stepanova

​Laupäeval paduvihmast läbivettinud linnastaadioni murule astunud Eesti valitseva jalgpallimeistri FCI Tallinna profimängijad pidid lõpuvile järel platsilt lahkudes pilguga saapaninasid puurima: nad ei olnud suutnud siinse Tuleviku amatööre üle mängida ja nende ponnistustest hoolimata oli lõhkenud liigahooaja järjekordne üllatuspomm. 

Enne seda kohtumist iseloomustasid nende kahe vastandliku ja eriilmelise meeskonna jõuvahekorda kiretud numbrid senisest hooajast. Tulevik oli FCI-ga mänginud kolm korda ja kolm korda kaotanud ning väravate vahe oli masendav, 0:14. 

Avavilest alates üritasid valgetes särkides lasnamäelased needsamad jõujooned taas kehtima panna. Juba kümnesekundilise mängu järel oli Tuleviku väravasuul seisval Karl-Romet Nõmmel tarvis teha esimene tõrje. FCI rünnakulainete marulisus oli muljetavaldav, kuid paljuski sumbus see tipurünnet mehitava Albert Prosa ja teist korda põhikoosseisu kuuluva ääreründaja Eduard Golovljovi teineteise mittemõistmisesse. Ka ei suutnud Lasnamäe kodubaasis kunstmurul treenivad ja mängivad elukutselised kuidagi kohaneda linnastaadioni pehme ja vesise muruga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles