Kohalikel valimistel on hääle andnud ligi 170 000 inimest

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskastid.
Valimiskastid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kella 20 seisuga on kohaliku omavalitsuse volikogude valimisel oma hääle andnud 167 359 hääletajat, mis moodustab 15,2 protsenti valijate üldarvust.

Valimisteenistuse teatel on elektrooniliselt antud 113 936 häält, jaoskondades 53 423 häält. Nelja aasta eest toimunud kohalikel valimistel oli sama ajaga oma hääle andnud 121 443 valijat, mis moodustas 11,2 protsenti valijate üldarvust. 

Kõigis jaoskondades on võimalik eelhääletada veel homme ja ülehomme, 10. ja 11. oktoobril kell 12.00 kuni 20.00. Hääletada saab nii elukohajärgses valimisjaoskonnas kui ka väljaspool elukohta hääletamist korraldavas jaoskonnas. Lisainformatsiooni jaoskondade kohta saab veebilehelt www.valimised.ee või kaardirakenduselt https://valimised.rahvastikuregister.ee/.

Elektrooniliselt saab hääletada aadressil www.valimised.ee kuni 11. oktoobri kella 18-ni. Soovi korral võib interneti teel antud häält muuta, hääletades uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise päevadel jaoskonnas.

Valimispäeval, 15. oktoobril häält muuta ei saa ning hääletada saab ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles