Superi äpp toob kõnekaardi tänapäeva

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Super.ee

Superi äpist saad tasuta vaadata kõneaja jääki, boonuste kehtivust ja raha juurde laadida. Kõik, kes on telefonis kõnekaarti kasutanud, teavad, et sinna tuleb raha laadida ja siis arvutada, et see otsa ei saaks. Aeg-ajalt tuleb teha tasulisi päringuid kõneaja jäägi kontrollimiseks ja kui selgub, et raha on otsakorral, siis kiirelt juurde laadida. Kõik see meenutab taksondust enne Taxifyd ja poes käimist enne e-Selverit: üle mõistuse kohmakas ja lausa vanaaegne, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kõnekaardi Super äpp avaneb iOS- ja Android-telefonides punase, kollase ja rohelise ringiga mustal taustal, mis toob meelde Bob Marley laulud ja äratab ammuse unistuse Jamaicale minna. Kõige suurema ringi sees on kõige olulisem ehk mitu gigabaiti on järel andmemahtu. Oranžikas ringis on kõned ja rohelises SMS-id. Ringidele vajutades avaneb detailsem vaade kehtivusaegade ja aktiivsete pakettide kohta. See annab kõnekaardi kasutajale võimaluse kiirelt ja lihtsalt kursis olla oma Superi kõnekaardi kontol toimuvaga, ilma et peaks kuhugi helistama.

Kui kõnekaart on telefoni või tahvelarvutisse sisestatud, saab äpis läbi internetipanga või laadimiskoodiga kaardile raha laadida. Äpis on lihtne osta kõne-, internetipaketi või muid lisateenuseid kõikidele Superi kõnekaardi numbritele, mille omanik oled. Äpp on ilus ja intuitiivne, sellega tahaks midagi teha ka siis, kui midagi polegi vaja teha.

Loe lisaks Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles