Küsitlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida tähendab teile emadepäev?

Pilvi Aasa (53),
tööline

Olen ema ja 26. aprillil tegi tütar mu vanaemaks. Evelyn on armas beebi. Tütar elab kaks nädalat minu juures ja mul on hea võimalus last hoida. See on ilus aeg.

Eks me küpseta emadepäeva puhul kooki ja tee muudki suupärast. Õed tulevad samuti külla. Oma ema hauale me homme ei lähe, sest alles käisime seal.

Tarmo Männik (38),
ametnik

Väiksel poisil on sünnipäev, ta saab üksteist aastat vanaks.

Laupäeval tulevad meile külla ema ning venna ja õe pere, samuti kõik vanavanemad, niipaljukest kui neid on. Üheskoos peame nii sünnipäeva kui emadepäeva.

Piret Lees (33),
kodune

Läheme õigel päeval Valmasse emale lillede ja tordiga külla.

Emakodu on praegugi veel nagu oma kodu ning käime seal väga tihti. Meil on mitu põlve emasid: minu vanaema on ju mu lapse vanavanaema. Ta saab 81-aastaseks ja annab paljudele noortele silmad ette, ka kõik maailma uudised on tal teada.

Astrid Bachmann (41),
juhataja

See on väga tähtis päev. Õnnitleme ema ja vanaema ning läheme siis üheskoos maagümnaasiumi kontserdile, kus mu laps laulab. Rimo käib esimeses klassis ning esitab kaks laulu, «Padjasõja» ja «Pesapuu».

Pühapäeva juurde kuuluvad lilled ja kingitused ning katame laua.

Ilse Visnapuu (66),
pensionär

Ema on igaühele kõige kallim inimene. Minu ema puhkab Metsakalmistul, läheme homme koos õdedega tema hauale. Meheema saab varsti 93-aastaseks. Käime teda iga kahe nädala tagant vaatamas.

Meie endi poegadest elab üks Pärnus ja teine Austraalias. Vestleme Skype’is ning abiks on veebikaamera, nii et kas või kallista. Pärnu poega ootame külla.
Veiko

Sillard (40),
metsa­hooldaja

Meil algab emadepäev juba täna, sest läheme — kõik neli last — koos emaga muusikaaita pidupäeva kontserdile. Homme õnnitleme ema ja teeme koosviibimise. Tahame, et ema tunneks, kui kallis ta meile ja meie lastele on.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles