Soome kultusbändi HIM taasühinemine ei ole välistatud

Kirke Ert
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ville Valo ansamblist HIM
Ville Valo ansamblist HIM Foto: promo

Soome supergrupp HIM lõpetab teatavasti aasta viimasel päeval tegevuse. Traditsiooniline aastavahetuse kontsert Helsingi legendaarses klubis Tavastia jääb bändile viimaseks. Kuid fännide suureks rõõmuks on laulja Ville Valo värskes intervjuus vihjanud, et tulevikus ei ole bändi taasühinemine sugugi mitte välistatud, kirjutavad Soome väljaanded.

«Meie tegevuse lõpetamises ei ole mingisugust draamat, seega ei ole tulevikus mitte midagi välistatud,» ütles ta.

HIM andis aasta alguses teada, et lõpetab 26 aastat kestnud tegevuse. Bänd andis hiljuti ka Ameerikas 19 kontserdist koosnenud hüvastijätuturnee, mille viimane kontsert tehniliste viperuste tõttu korraks katkestati.

Pärast pausi tuli bänd siiski lavale tagasi ning esitas poolteist tundi kestnud kontserdi jooksul oma repertuaari paremiku.

HIM annab Soomes veel viis kontserti, viimane esinemine Helsingis Tavastia klubis. Paraku on selle kontserdi piletid ammu välja müüdud. 

HIM loodi 1991. aastal ning sellest sai Soome kõigi aegade edukamaid bände, mille albumeid on müüdud üle kümne miljoni eksemplari. 

Bändi liikmed on Ville Valo, Mikko «Mige» Paananen, Mikko «Linde» Lindström, Janne «Burton» Puurtinen ja Jukka «Kosmo» Kröger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles