VIDEO! Titad jõusaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui vanalt on paras trenni tormata? Tuleb välja, et mida varem, seda parem. Kui mõni veel kõndida ei oska, siis trenniminekut see küll ei takista!

Pisikene helisev pall veereb mööda trennisaali pehmeid astmeid ja pugemistorusid ning põnnid panevad sellele padinal järele. Silmad on õhinast suured nagu alustassid ja naerukilked täidavad terve ruumi. Väga võimalik, et sellist suurt hulka õnnelikke pisipõnne ühes ruumis koos ei olegi ma varem näinud. Minisportlased on väga meediasõbralikud – nii kui tibatilluke Henri mu peos Postimehe logoga mikrit märkab, ronib ta väledalt seda uurima. Sakutab, suhtleb, naksab oma kuue hambaga mikrofonitupsu – suhtleb täitsa vabalt. Millised naeratused, heliredelilalin ja südant sulatav flirt! Kas keegi on kunagi väitnud, et parimad intervjueeritavad peaksid üleüldse rääkida oskama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles