Harju Elekter omandas 3,6 miljoniga Rootsi tehnikafirma Sebab AB

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju Elekter ASi peadirektor Andres Allikmäe.
Harju Elekter ASi peadirektor Andres Allikmäe. Foto: Peeter Langovits

AS Harju Elekter omandas 3,6 miljoni euro eest Rootsi müügi- ja tehnilisi lahendusi pakkuva ettevõtte Sebab AB ja selle tehasevalmistuses tehnilisi hooneid tootva tütarettevõtte Grytek AB.

Harju Elekter ostab aktsiad ettevõttelt Tnåa AB 3,6 miljoni euro eest, millest 3 miljonit tasub Harju Elekter 8. jaanuaril, teatas Harju Elekter börsile.

Omandatavad ettevõtted jätkavad oma seniste nimede ja kaubamärkide all.

Harju Elekter Grupp on Rootsi turul aktiivselt tegutsenud 2010. aastast, tarnides Rootsi klientidele alajaamu ja tööstusautomaatika lahendusi. Tehingu tulemusena sisenetakse uutesse perspektiivsetesse turusegmentidesse Rootsis ning laiendatakse kontserni tooteportfelli.

Ühtlasi suureneb Harju Elektri võimekus pakkuda oma Rootsi klientidele keerulisemaid insener-tehnilisi täislahendusi, võtmed-kätte projekte ja tugiteenuseid.

SEBAB AB ja Grytek AB juhatuste liikmeteks nimetati Andres Allikmäe, Tiit Atso ja Thomas Andersson, kes jätkab ühtlasi SEBAB AB ja Grytek AB tegevdirektorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles