Kell ja Novosjolov valiti Tallinna aasta sportlasteks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Kell ja Nikolai Novosjolov.
Ülle Kell ja Nikolai Novosjolov. Foto: Raepress

Eile õhtul Mustpeade majas toimunud pidulikul galaüritusel selgusid tänavused Tallinna parimad sportlased ja võistkond. Parima naissportlase tiitli pälvis vibulaskja Ülle Kell, parima meessportlase tiitli vehkleja Nikolai Novosjolov ja parimaks sportmängude võistkonnaks kuulutati BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond.

Ülle Kell võitis 2017. aastal kolm tiitlivõistluste medalit, saavutades maailmameistri tiitli vibujahis, Euroopa meistritiitli maastikulaskmises ja hõbemedali maailmameistrivõistlustelt maastikulaskmises. Kella treener on Katrin Virula.

Nikolai Novosjolov võitis tänavu kaks tiitlivõistluste medalit – maailmameistrivõistlustel epeevehklemises hõbemedali ja Euroopa meistrivõistlustele pronksmedali. Nikolai Novosjolovi treenerid on Igor Tšikinjovi ja Peeter Nelis.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond on Eesti meister ja karikavõitja 2016/2017 hooajal.

Parimaid sportlasi tunnustasid Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart, linnapea Taavi Aas ja abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Tallinna linn tunnustas ja autasustas eile õhtul Mustpeade majas traditsioonilisel galaüritusel oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, noorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juba 23. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles